Haar aanwezigheid in het ziekenhuis was absoluut noodzakelijk

We ontmoetten Nash later in onze zwangerschapsreis, toen we ontdekten dat we beter voorbereid moesten zijn. Nash is zeer deskundig en hielp ons met theorie, begeleidde ons om onze wensen te begrijpen en was er wanneer ik een vraag had of mijn hart moest luchten.

Op de grote dag was haar aanwezigheid in het ziekenhuis absoluut noodzakelijk. Toen alles gewoon protocol was, was zij de enige die me goed kon bekijken en mijn behoeften begreep. Daarnaast hielp ze me om gehoord te worden en vanaf dat moment voelde ik me gesterkt om voor mezelf op te komen. Ze was zorgzaam, attent en had een zeer kalmerende aanwezigheid. We zijn haar erg dankbaar voor haar begeleiding en steun.

Doula Nash was een echte toevoeging aan mijn voorbereiding op de komst van ons kleine wondertje.

Toen ik op jonge leeftijd wist dat ik moeder zou worden, werd ik overweldigd door hele positieve emoties, maar ook door angst voor het onbekende. Ik was zenuwachtig omdat ik niet wist hoe ik me moest voorbereiden. Ik voelde me onbegrepen en alleen. Ik wist alles, maar eigenlijk niets.

​Een doula helpt je bij de voorbereiding, waardoor je je sterker en krachtiger voelt. Doula Nash kwam op voor mijn belangen en dat gaf me rust. Waar eerst de focus lag op baby, baby en baby en ik mezelf vergat. Dankzij doula Nash kreeg ik mijn gevoel van controle terug. Ik vind dit zo waardevol!

Nadat ons lieve zoontje was geboren, zorgde doula Nash ervoor dat ik dit mooie moment niet zou vergeten met twee bijzondere verrassingen. Ze had zijn 1e klanken opgenomen, en ze had een prachtig geboorteverhaal met foto’s gemaakt.

​Doula Nash voelde zich heel vertrouwd en was altijd leuk, opgewekt en aardig. Maar bovenal maakte ze van een moeilijke en spannende periode een mooie tijd. Mede hierdoor heeft Nathann een mooie rustige start gehad. Ik voel me gezegend dat ze er was voor en tijdens wat uiteindelijk het kostbaarste moment van mijn leven was.

Bedankt, Nash, voor alle tips, adviezen, verhalen en gesprekken. Je gaf me het gevoel dat ik je niet echt meer nodig had, maar stiekem vond ik het heel fijn dat je kwam. Dankzij jou wist ik… ik kan dit! Mijn lichaam is hiervoor gemaakt! Je bracht het nodige oergevoel in mij terug. Dankjewel, Nash! ❤️

Ben je geïnteresseerd?

Neem geheel vrijblijvend contact met me op.