Voel de kracht van de adem

Zou je graag beter willen slapen? Het verleden meer los willen laten? Zou je graag meer aanwezig willen zijn in het moment? Ademwerk kan jou helpen om dit te bereiken. Door op een goede en bewuste manier te ademen, kun je meer aanwezig zijn in jouw leven.

Wat is ademwerk?

Je hoort de laatste tijd veel over ademwerk, maar het is geen nieuwe trend. Het wordt al duizenden jaren beoefend binnen de yoga-leer. Goed en bewust ademhalen kan je staat van zijn veranderen. Het kan je helpen jouw leven te transformeren.

Ademwerk bestaat uit een pallet aan verschillende oefeningen die allemaal kunnen bijdragen aan jouw welzijn en heling. Ademwerk is effectief bij het verminderen van stress. Het kan je helpen om emoties en vastzittende trauma’s los te laten.

Dankzij Nash kwam ik in aanraking met ademwerk. Wat was het fijn dat ik door de warme en zachte ondersteuning van Nash kennis kon maken met deze vorm van innerlijk werk. Na een hele duidelijke uitleg over ademwerk en wat het voor je kan betekenen, creëerde Nash een hele fijne sfeer waarin ze me helemaal op mijn gemak stelde. Met begeleidende muziek, haar stem en lichte aanrakingen wist ze mij tijdens de sessie te ondersteunen.

Wauw! Wat een reis heb ik mogen maken. De sessie betekende veel voor mij. Dankjewel, lieve Nash!

Verbonden adem

We verkennen ons bewustzijn door middel van een techniek die verbonden ademen heet. Deze techniek verbindt je lichaam en geest met je adem. Het zorgt ervoor dat jouw adem het volledig kan overnemen zodat dat je fysieke, mentale en visuele effecten kunt ervaren.

Wat kan ik jou bieden?

In een 1-op-1 sessie nodig ik jou uit om dieper te duiken in jouw lichaam en geest. De adem is jouw gids en ik ben hier om jou op deze prachtige reis bij te staan. Een sessie kan tussen de 60 en 75 minuten duren, afhankelijk van de ervaring en de intentie van de persoon. Ik praat je door het proces en maak ruimte voor wat zich door jou heen wil bewegen.Geen adem-reis is hetzelfde, want iedereen is anders.

Ik ben hier met jou aan je zijde, van het begin tot het eind. We verbinden ons allemaal in de adem.

Praktische informatie

Ademwerk is voor iedereen die wel eens stress en angsten ervaart. Het verlaagt de bloeddruk en verhoogt de bloedcirculatie, het helpt pijn te beheersen, depressie te helen en PTSD klachten te verminderen. Het verbetert de gemoedstoestand en verhoogt het zelfvertrouwen. Ademwerk helpt bij het creëren van ruimte zodat je meer vrijheid kunt ervaren. Verbonden ademen kan helpen om emotionele bagage los te laten en om meer aanwezig te zijn in het leven en in relatie met anderen.

De sessies zijn bij mij thuis in Heijplaat Rotterdam, óf als je in de regio Rijnmond woont kan ik ook naar jouw huis komen. Als je wat verder weg woont, kunnen we samen een geschikte locatie zoeken.

Een sessie duurt  tussen de 60 en 75 minuten. De duur van de sessie is afhankelijk van de ervaring en de intentie van de persoon die komt ademen. Misschien heb je een duidelijke intentie voor de sessie. Iets waar je aan zou willen werken. Hierbij kun je denken aan trauma’s uit het verleden, angsten of patronen die je wilt doorbreken.

Draag kleding die makkelijk zit. Denk aan kleding waarin je zou kunnen dansen of slapen. Dus geen spijkerbroek met riem. Als je een deken hebt die je graag zou willen gebruiken, dan kan dat natuurlijk. We gebruiken tijdens de sessie geen oogmasker.

Bij de sessie zal niemand aanwezig zijn, behalve jij en ik. Zorg ervoor dat we niet afgeleid kunnen worden door huisgenoten. Soms komen er emoties en geluiden los tijdens de sessie. Het is het fijnst als je je helemaal kunt laten gaan, als dat nodig is. En als je huisdieren hebt hoor ik dit graag van tevoren.

Ja! Eén sessie is geweldig. Voor mensen die voelen dat zij dieper in hun proces willen duiken is het aan te raden om vaker te ademen. Ik bied een speciale prijs aan voor een 3-sessie pakket.

De kosten van een 1-op-1 sessie van 60 tot 75 minuten zijn € 130, of een duo sessie voor € 85 per persoon.

Voor de mensen die de kracht van ademwerk écht willen ervaren bied ik een pakket aan van 3 sessies voor € 370 (te plannen binnen 1 maand).

Ik bied ook een pakket van 10 sessies voor € 1100, voor de mensen die nóg dieper willen gaan voor een intensieve periode (te plannen binnen 6 maanden).

Interesse in ademwerk?

Klik hieronder om met Nash in contact te komen. Samen kunnen we jouw ademwerk reis starten en ontdekken hoe krachtig ademen kan zijn voor je welzijn en balans.